Leudal – Na een periode van eisen verzamelen en ontwerpen is het verkeersontwerp voor de reconstructie van de N280 wegvak Leudal bijna gereed. De inhoud hiervan wil het projectteam graag met alle belangstellenden delen tijdens een informatiemarkt op dinsdag 10 april.

Je bent daarom van harte welkom op de informatiemarkt op dinsdag 10 april tussen 18.00 en 21.00 uur in de Baexheimerhof, Kerkstraat 1-A te Baexem. Het projectteam staat klaar om al jouw vragen over het verkeersontwerp te beantwoorden. Daarnaast wordt er om 19.00 uur en om 20.15 uur een plenaire presentatie gegeven. Je kan tussen 18.00 uur en 21.00 uur binnenlopen, op een moment dat voor je het beste uitkomt. Aanmelden is niet nodig.

Het verkeersontwerp is sinds vrijdag 6 april al te zien in de centrale hal van het gemeentehuis van Leudal, Leudalplein 1 te Heythuysen en op www.limburg.nl/N280.