Heerschap gaat bezorgen bij bedrijven

Online boodschappen doen is gemak en dat is wat de klant wil! Jumbo Heerschap merkt dit ook. Klanten zijn niet altijd op de hoogte van de mogelijkheden van online boodschappen bestellen. Jumbo Heerschap bezorgt nu vanuit Heythuysen en Boshoven boodschappen aan vooral particulieren, maar het is tijd om dit uit te bereiden naar bedrijven en verenigingen. Jumbo Heerschap is op zoek gegaan naar iemand die dit vorm kan geven, een Accountmanager E-Commerce.

Van bijbaan naar startersbaan

De functie Accountmanager E-Commerce wordt ingevuld door Djarno Janssen. Hij gaat de bezorgservice promoten op de zakelijke markt. De bezorgservice is vooral interessant voor MKB-bedrijven, zorginstellingen, kinderdagverblijven en verenigingen. Djarno: “Ik heb een aantal jaren gewerkt als leidinggevende in de avonden en weekenden bij Jumbo Heerschap Nederweert. Toen ik mijn HBO-diploma heb behaald, was het tijd om te gaan solliciteren. Jumbo Heerschap heeft mij toen benaderd voor deze functie.” Tot nu toe bevalt het Djarno goed en is hij enthousiast: “Ik vind het fijn dat ik deze kans heb gekregen, waardoor ik me goed kan ontwikkelen.”

De voordelen

Djarno: “Ik wil de mogelijkheden van de bezorgservice onder de aandacht brengen bij bedrijven en verenigingen, zodat zij inzien dat we hen ook kunnen ontzorgen.” Het gemak van de klant staat bij Jumbo Heerschap centraal. Online boodschappen doen biedt klanten de mogelijkheid om te bestellen via smartphone, computer of tablet. Daarnaast hebben klanten, net zoals in de Jumbo Heerschap winkels, de keuze uit het grootste supermarkt assortiment tegen de laagste prijs. De boodschappen worden zorgvuldig uitgezocht, net zoals de klant dit zelf zou doen. Ten slotte kunnen klanten zelf een bezorgmoment kiezen.

Wellicht is de bezorgservice van Jumbo Heerschap ideaal voor:

-de dagelijkse lunch in de kantine
-een gezellige borrel op het werk
-een verenigingsactiviteit
-aanvulling van de kantinevoorraad

Vragen? Neem dan telefonisch contact op met Djarno via 06-30462640 of mail naar: [email protected]