Ospel – In Bangkok is afgelopen nacht een 21-jarige man uit de gemeente Nederweert overleden na een val van een balkon, zo melden diverse Thaise media en 1Limburg.

Volgens de media zou de man vanaf de vijfde verdieping naar beneden zijn gevallen en op een auto terecht zijn gekomen. Daardoor had hij zwaar hoofdletsel en botbreuken opgelopen. Zijn lichaam werd vervolgens op straat aangetroffen. Het incident zou rond 3.30 uur, plaatselijke tijd, hebben plaatsgevonden na een avondje stappen.

Het slachtoffer zou tijdens een avondje stappen aan de ‘Khao San Road’ een 37-jarige vrouw hebben getroffen. Vervolgens zijn ze naar het verblijf van de vrouw gegaan. Toen de vrouw een bezoek aan het toilet bracht zou de man van het balkon zijn gevallen, zo meldt de Bangkok Post. Toen ze terugkwam van het toilet zag ze tot haar grote schrik het lichaam van het slachtoffer op straat liggen.

Volgens de Thaise politie zijn in het appartement geen sporen van geweld of een worsteling aangetroffen.