Verfzaak in nieuw pand bij Gamma

1 reactie

Binnenkort vestigt zich een nieuwe winkelketen in een nieuwbouwpand tegenover de Gamma in Weert.

In het pand komt ‘De Verfzaak’. De Verfzaak is met 7 vestigingen al sterk vertegenwoordigd in het zuiden van Nederland en daar komt binnenkort de nieuwe winkel in Weert bij. De formule van De Verfzaak richt zich op zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman. De specialisten in de winkels helpen de klussers bij het maken van een keuze uit het brede assortiment van verf, behang en laminaat. Bij De Verfzaak worden A-merken verf (Drost, Sigma, Sikkens en Wijzonol) verkocht evenals de bekende merken zoals Histor en Flexa.

De Verfzaak heeft ook al vestigingen in Eindhoven, Hoensbroek, Panningen, Roermond, Sittard, Valkenswaard en Venlo. Door het succes van deze winkels zet het bedrijf met de opening van een nieuwe winkel in Weert een volgende stap sinds de opening van de eerste winkel in 2011.

Nieuwbouw

Het pand waar De Verfzaak zich zal vestigen is nog relatief nieuw. Het is de eerste winkel die na oplevering in 2016 zich vestigt op het terrein tegenover de Gamma. Voor de nieuwbouw stond hier het sorteercentrum van PostNL.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie