Sinds het voorjaar van 2008 is Marjon Snieders gevestigd in de Maasstraat van Weert. Een prachtige schoenenwinkel met een groot assortiment luxe schoenen en tassen voor dames en heren. Na 10 jaar is de tijd gekomen voor een nieuw hoofdstuk van Marjon Snieders.

Helaas betekent dit dat de winkel in de Maasstraat gaat sluiten. De focus zal komen te liggen op de winkel in Roermond waar naast het assortiment dames- en heren schoenen, ook een afdeling met exclusieve dameskleding te verkrijgen is. Met pijn in het hart neemt Marjon Snieders afscheid van de winkel in Weert. Met veel plezier denkt ze terug aan de tijd in de Maasstraat, met veel vaste en trouwe klanten en fijne collega-winkeliers.

Gelukkig is Roermond niet ver van Weert gelegen, daarnaast kunnen klanten gemakkelijk online bestellen via de webshop www.marjonsnieders.nl. In Roermond heeft Marjon Snieders sinds enkele seizoenen ook dameskleding in haar winkel en daarom willen zij zich op dit filiaal met schoenen en kleding en de webshop focussen.

Natuurlijk met de bekende service en het mooie en bijzondere merkenaanbod wat Marjon Snieders in de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd. De LEEGVERKOOP in de Maasstraat 30 gaat donderdag 19 april as van start. Vanaf 9.00 uur geniet je van flinke kortingen op schoenen en kleding van Marjon Snieders.