Nieuwe entree voor zwembad

(Foto’s) Zwembad de IJzeren Man krijgt een nieuwe entree. De werkzaamheden zijn in volle gang.

De afgelopen jaren is het subtropisch zwembad in fases onder handen genomen. Zo werden o.a. de ‘perrons’ van het zwembad vervangen, werd de glijbaan vernieuwd en werd het horecagedeelte gerenoveerd. In 2014 werd het aanbod van het zwembad uitgebreid met de waterskibaan.

Nieuwe entree

Nu is het tijd om de entree onder handen te namen. Zowel de binnen als buitenkant krijgt een grote opknapbeurt. De buitenkant wordt voorzien van natuurlijke materialen zoals houten regels en afrastering met begroeiing.

Binnen krijgt de nieuwe entree een nieuwe balie. Ook komt er een mobiele balie waar zwemmers voor het buitenbad straks sneller geholpen kunnen worden. Mensen die zwemmers komen ophalen kunnen straks plaatsnemen aan een grote leestafel.

De verbouwing moet een flinke kwaliteitsslag opleveren voor het Weerter zwembad. De gemeente Weert investeert € 67.000,- in de vernieuwing. Naar verwachting is de verbouwing over twee maanden voltooid.