Informatiemoment Luuëkerpârk

De werkgroep van het Luuëkerpârk heeft in de afgelopen periode vele aanvragen gehad voor presentaties en kennisdeling. Omdat niet aan alle verzoeken meer kon worden voldaan, wordt er een inloopmoment georganiseerd. Op zaterdag 14 april kan iedereen tussen 11 en 13 uur een kijkje nemen in het Luuëkerpârk en al je vragen over het project stellen aan de werkgroep leden.

Je kunt dan een gesprek aangaan met leden van de werkgroep die het park hebben opgericht en zorg draagt voor het onderhoud. Ook kun je een kijkje nemen binnen het moestuinencomplex Leuk’un Tuin of misschien is vrijwilligerswerk in het park wel iets voor jou?

Wist je dat: het park vorig jaar winnaar was van de Limburgse Kern met Pit finale?, 2e is geworden in de landelijke finale?, er meer dan 50 wijkbewoners aan het park hebben meegeholpen? En er ruim € 40.000 aan financiële middelen is binnen gehaald en in het park geïnvesteerd? Meer weten? De vrijwilligers van de werkgroep delen graag hun kennis en vertellen je ook graag hoe dit initiatief tot stand is gekomen.