Vrachtwagens botsen op Ringbaan

(Foto’s) Donderdagmiddag heeft op de Ringbaan-Noord een verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval zorgt voor de nodige verkeershinder.

Ter hoogte van de splitsing met verkeerslichten St. Luciastraat / Ringbaan-Noord had een kop-staart botsing plaatsgevonden waarbij twee vrachtwagens bij betrokken waren. De vrachtwagens kwam hierdoor stil te staan op de druk bereden Ringbaan-Noord.

Een van de vrachtwagens kon provisorisch worden gerepareerd. De andere vrachtwagen was zodanig beschadigd dat deze niet meer verder kon rijden. Een monteur is ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Het gevolg is verkeershinder waarbij het verkeer al op de Ringbaan-West en Suffolkweg-Zuid stil komt te staan.

Update

De vrachtwagen is inmiddels weggesleept door een berger.

[nggallery id=’6322′]