Proeftrainingen meiden FC Oda

(Foto / video) – Meiden opgelet! FC Oda is op zoek naar jou! Wil jij het beste toekomstige talent van FC Oda worden? Word jij onze nieuwe topspits, stoere verdediger of ‘rots in de branding’ in het doel? vind jij het gewoon leuk om samen met je vriendinnen te voetballen en om nieuwe vriendinnen te maken? Kom dan proeftrainen!

Beleef het meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Oda en doe a.s. woensdag 4 april al vrijblijvend gezellig mee met de éérste van de vier proeftrainingen, samen met de voetbalgekke meiden. Vraag ook je (school)vriendinnen, buurmeisjes en nichtjes, want ook zij zijn van harte welkom.

Wanneer?

Op woensdag 4, 11 en 25 april en op 2 mei van 16.30 tot 18.00 uur geven de trainers en trainsters een leuke, sportieve en gezellige voetbaltraining op Sportpark Boshoven op de velden van FC Oda, Vrakkerveld 5 Weert. Alle meiden vanaf 5 jaar mogen meedoen.

Meidenvoetbal in de lift

Op dit moment groeit meidenvoetbal enorm en het is momenteel zelfs de snelst groeiende sport in Nederland. Het afgelopen EK voor vrouwen, gehouden in Nederland en waar het Nederlands vrouwen team Europees kampioen werd heeft dit proces nog eens enorm versneld. Men ziet ook dat steeds meer meiden gebruik maken van onze nieuwe voetbalcourt. Super gaaf natuurlijk, maar het is nog stoerder om dit samen met jouw vriendinnen bij FC Oda te doen. Ze zoeken in alle leeftijdscategorieën nog meiden. Je bent al welkom vanaf 5 jaar.

Durf jij het aan? Wacht niet langer en train een keer mee! Neem je sportkleding en voetbalschoenen (of sportschoenen) mee. FC Oda hoopt je te zien tijdens de proeftrainingen. Heb jij vragen over onze proeftrainingen of wil je meer weten over meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Oda, stuur dan een mailtje naar Mariëlle van Donschot: [email protected] of Erwin Driessen [email protected]

Video via Youtube

https://youtu.be/fa1ukLYk1gg

[nggallery id=’6278′]