René Dwars, directeur van Dwars Makelaars heeft gisteren van de voorzitter van NVM Limburg het makelaarsstafje uitgereikt gekregen. Dit omdat hij 25 jaar geleden werd beëdigd als makelaar. Een bijzondere mijlpaal die de NVM op deze manier wilt benadrukken en vieren.

Op 14 maart 1993 is René beëdigd door de arrondissementsrechtbank te Roermond. Op 1 januari 1997 begon hij voor zichzelf en opende hij zijn eigen kantoor aan de Emmasingel in Weert. Zoveel jaar verder is Dwars Makelaars uitgegroeid tot een begrip in de regio! Het pand aan Emmasingel 5 is uitgebreid en zo ook het team. In het begin runde René het hele kantoor in zijn eentje, zijn vader plaatste de verkoopborden en hij tekende zijn eerste koopaktes nog aan de keukentafel. Vandaag de dag bestaat het team van Dwars Makelaars nu uit 9 vaste krachten. Een hecht team waarbij een ieder zijn eigen talenten inbrengt.

René heeft daarom ook bewust gekozen om de uitreiking van het makelaarsstafje plaats te laten vinden in intieme setting, met het team op kantoor, om zo samen deze unieke mijlpaal te vieren!