RICK Muziekcafé

Foto via RICK

Nederweert – RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie) houdt op zondag 27 mei in samenwerking met Theaterboerderij Boeket een akoestisch Muziekcafé. Welkom vanaf 13.00 uur in de inspirerende ambiance van de Theaterboerderij op de Rosselsweg 3 te Nederweert. Hiermee wil de organisatie een podium bieden aan alle mensen uit de regio die de akoestische muziek een warm hart toedragen. De toegang en de deelname is gratis!

In de popmuziek zijn de klanken van de (elektrische) gitaar niet weg te denken om het grote publiek te vermaken. Hiernaast is er ook een ander repertoire, waaronder klassiek, fingerstyle, jazz en flamenco. Dit repertoire willen wij met het Muziekcafé graag in de schijnwerpers zetten. Het Muziekcafé is een plek waar beoefenaars en liefhebbers van de akoestische muziekinstrumenten elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Of het nu gitaar, de viool, percussie, sigarenkistjesgitaar of contrabas betreft, iedereen die wil komen spelen is van harte welkom. Het is ook mogelijk om als toeschouwer te komen luisteren onder het genot van een drankje. Het podium is bedoeld voor akoestische muziekinstrumenten – solo, of in combinatie met andere instrumenten.

Programma

13:30 – 15:00 Blok 1 (max 12 deelnemers)
15:00 – 16:00 Pauze
16:00 – 17:30 Blok 2 (max 12 deelnemers)

De plaatsing wordt gedaan op volgorde van aanmeldingen. Als bij aanmelding het gewenste blok reeds vol is, wordt geprobeerd om de deelnemer in een ander blok te plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: [email protected]

Gratis deelname

Het Muziekcafé is laagdrempelig met weinig protocol en gratis toegang. Deelnemers schrijven bij binnenkomst hun naam op het krijtbord. In deze volgorde komen de artiesten op het podium. Per set kunnen maximaal 3 nummers gespeeld worden. Een kleine geluidsinstallatie is aanwezig. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: [email protected].