(Foto’s) Op zondag 15 april vond de Limburgs Kampioenschap wedstrijd 2018 plaats voor jongens uit de benjamin- talenten en 6e divisie en de 2e, 3e en 4e divisie. Deze wedstrijd zou uiteindelijk beslissen wie zich Limburgs Kampioen 2018 mag noemen. Deze wedstrijd werd gehouden in Sporthal Citta Fit in Vaals. De heren van Tensor Turnen Weert lieten hun mooiste oefeningen zien en namen veel eremetaal mee terug naar Weert.

Voor de benjamins 6e divisie t/m 7 jaar behaalde Kevin van der Heijden een mooi succes. Hij turnde zijn oefeningen super strak en behaalde hiermee een verdiende 2e plek. Zilver voor Kevin op het LK.

Bij de 2e divisie instap jongens was er succes voor Roel Geerlings, hij werd voor het derde achtereenvolgende jaar Limburgs Kampioen 2018, Goud met een randje voor Roel.
Debutant Niels Boelens werd in deze klasse heel knap 2e van Limburg, een dikke zilver plak voor Niels. Kay Driessen 2e divisie pupil was sterk genoeg om een mooie 2e plek te behalen, Zilver voor Kay. Benjamin talent Kiano van de Laar, behaalde zondag stabiel de 1e plaats. Goud en hij mag zich Limburgs Kampioen 2018 noemen.

Bij de jongens 4e divisie pupil behaalde Leonard Buchnitzki een knappe derde plaats, Brons voor Leonard. Het goud ging naar Ruben van Cranenbroek, hij is de Limburgs Kampioen 2018.

Voor Freek Driessen en Max Yang heren 4e divisie jeugd was er de volgende uitslag. Max Yang veroverde zilver met zijn tweede plaats en Freek reek tot het hoogste podium, Goud voor Freek de Limburgs Kampioen 2018. Sef Jungheim presteerde bij de 3e divisie pupillen goed en kreeg hiervoor een mooie bronzen plak, de derde plaats voor Sef. Coen Gielen werd in de categorie 2e divisie jeugd 3e en kreeg het brons omgehangen. Rik Kneepkens behaalde een mooie zilveren medaille. De 4e divisie senior Almar Baudoin behaalde de 1e plaats, Goud en ook hij is Limburgs Kampioen 2018

Buiten de behaalde medailles was ook iedereen onder de indruk van de andere heren. Zij turnden allemaal mooie en strakke oefeningen en behaalden veel persoonlijke successen. Helaas waren deze nog net niet goed genoeg waardoor het puntentotaal te weinig was voor een podiumplaats. Iedereen mag trots op zichzelf zijn en kan tevreden terugkijken op de fantastische resultaten.

Voor meer info www.tensorturnenweert.nl of https://www.facebook.com/tensorturnenweert