Kwalificatiewedstrijden voor NK herenturnen voor teams

Ervaar een weekend vol kracht, lenigheid en enthousiasme tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het NK Herenturnen voor Teams, georganiseerd door Tensor Turnen Weert in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Op zaterdag 9 december vinden de nationale plaatsingswedstrijden plaats, gevolgd door de District-Zuid wedstrijden op zondag 10 december, allemaal in sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan in Weert. Beide dagen bieden de kans om te genieten van de indrukwekkende prestaties van de Tensor jongens en alle andere getalenteerde deelnemers.

Neem plaats tussen het publiek en maak je gereed om getuige te zijn van atletische kunsten, spannende competitie en indrukwekkende hoogstandjes op het gebied van herenturnen. In het hart van Weert komen gratie, kracht en precisie samen in de wereld van gymnastiek.

Ga voor meer informatie naar: tensorturnenweert.nl