Tribute-avond tijdens MiniRok

Uitgegroeid tot een volwassen en regionaal overstijgend 2-daags muziekfestival, barst MiniRok Festival in midden juni weer helemaal los in Stramproy.

De 12e, als in editie! Qua bekendheid lokaal en regionaal overstijgend inmiddels en met de meest internationale line-up van alle edities tot nog toe: MiniRok Festival 2018 op vrijdag 15 & zaterdag 16 juni 2018.

Ingrediënten

De ingrediënten zijn bekend: twee dagen, fantastische nieuwe lichting aanstormend talent, oergezellig, goed eten & drinken, uitgebreide kinderanimatie op de zaterdag. Daarnaast wordt de zeer welgevallen samenwerking met Muziekcentrum De Bosuil uit Weert voorgezet en zij zullen op de MiniRok-zaterdag op de Bosuil Stage een viertal indrukwekkende bands presenteren. En o ja, er is toch weer iets nieuws te melden: de vrijdagavond wordt Tribute-avond.

De line-up is bijna compleet maar met enorm genoegen kunnen we al verklappen dat, in willekeurige volgorde, de volgende bands op zaterdag 16 juni acte de presense zullen geven op het MiniRok podium: Portland (BE), X Raiders, Jagd, Switch Bones. De Bosuil Stage gaat tot de nok toe gevuld worden met: Tape Toy, The Howlin’, The Very Very Danger (BE) en The Backyard Band (DE). Nog drie bands houden jullie te goed van de organisatie.

Tribute-avond

Op vrijdag 15 juni gaat MiniRok jullie iets heel nieuws bieden: een geweldige Tribute-avond. Veel gaan gaan ze er nog niet over vertellen, enkel dat Nederlands’ meest indrukwekkende Guns ’n Roses tribute zal afsluiten.

Meer volgt, heel snel! Meer info: www.minirok-stramproy.nl en facebook.com/minirokfestival.