Acties ‘Waanzinnig Winkelweekend’

De binnenstad van Weert maakt zich op voor een feestelijk Moederdag-weekend. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei, de dagen voor Moederdag in Nederland, vindt de derde editie van het Waanzinnig Winkelweekend Weert plaats. Op de website van het evenement zijn onlangs alle waanzinnige winkelacties gepubliceerd.

Het programma voor het Waanzinnig Winkelweekend in Weert is compleet. Nadat Centrummanagement Weert eerder al het straattheaterprogramma bekend maakte is nu ook de volledige lijst aan winkelacties gepubliceerd.

Het Waanzinnig Winkelweekend Weert biedt de perfecte combinatie van feestelijk funshoppen en genieten van straattheater. Op vrijdag staat er op de Nieuwe Markt een eendaagse kinderkermis, staat er op de Markt een stormbaan en wordt er een heuse midgetgolfbaan op de hoek van de Langstraat en de Meikoel aangelegd. Op zaterdag vinden er in de Maasstraat diverse modeshows plaats en staat de weekmarkt op de pleinen. Zowel vrijdag als zaterdag loopt er afwisselend straattheater door de straten en wordt aansluitend op de Markt ‘Jacob van Horne – de musical’ opgevoerd, dus het Waanzinnig Winkelweekend biedt alle ingrediënten voor een hele dag uit.

Waanzinnige Winkelacties

Op zoek naar het mooiste, liefste en leukste Moederdag-cadeautje? In Weert vind je het! Geniet tijdens het Waanzinnig Winkelweekend Weert van vele gastvrije acties in de binnenstad van Weert en sla je slag met speciale aanbiedingen, hoge kortingen en unieke klantcadeautjes.

Zo verloot Kookwinkel Kookings met een kassabonnenloterij een cadeaubon van 50 euro en twee van 25 euro. Klanten van Glamz ontvangen 50% korting op de tweede broek. In de Maasstraat organiseren ondernemers samen driemaal een modeshow op zaterdag, waarbij diverse gifts en cadeaubonnen te winnen zijn. Bij VT Mode is geheel in zomerse sferen bij aankoop van een PME Legend-artikel een barbecue ter waarde van 200 euro te winnen. Ferrum by Rolf geeft bij besteding vanaf 49 euro lekkere Zinzi-parfums en speciale Melano-koffiemokken cadeau. Bruna verrast klanten met gratis krasloten. Pede-XL in de Langstraat geeft bij aankoop van een Moederdag-cadeautje een wenskaart cadeau en Posno-Sport heeft 20 euro korting op alle running schoenen. Wie een cadeaubon bij restaurant Fiesta in de Beekstraat haalt krijgt er gratis een flesje huisgemaakte sangria bij. Bij aankoop van wandelschoenen ontvang je gratis Rohner-sokken t.w.v. €16,95 bij Outdoor Travel Experience.

Ook in aanloop naar het weekend stunten lokale ondernemers al met acties. Zo geeft de Muntpassage een prachtig dameshorloge t.w.v. 100 euro weg aan degene die de leukste reactie onder het bericht op Facebook geeft.

Alle Waanzinnige Winkelacties en meer info over het programma vind je op www.winkelweekend.nl.