Veel te zien tijdens winkelweekend

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

De binnenstad van Weert maakt zich op voor een feestelijk Moederdag-weekend. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei, de dagen voor Moederdag in Nederland, vindt de derde editie van het Waanzinnig Winkelweekend Weert plaats. Ondernemers van de Weerter binnenstad pakken uit met Waanzinnige Winkelacties tijdens een hele dag uit vol attractief straattheater.

Het Waanzinnig Winkelweekend Weert biedt de perfecte combinatie van feestelijk funshoppen en genieten van straattheater. Op de Nieuwe Markt staat een eendaagse kinderkermis, in de Maasstraat vinden diverse modeshows plaats en op de hoek van de Langstraat en Meikoel wordt een heuse midgetgolfbaan aangelegd.

Waanzinnige Winkelacties

Op zoek naar het mooiste, liefste en leukste Moederdag-cadeautje? In Weert vind je het! Geniet tijdens het Waanzinnig Winkelweekend Weert van vele gastvrije acties in de binnenstad van Weert en sla je slag met speciale aanbiedingen, hoge kortingen en unieke klantcadeautjes.

Hele dag uit

Het Waanzinnig Winkelweekend biedt alle ingrediënten voor een hele dag uit! Begin met een lekkere kop koffie of brunch in de stad, scoor je leukste Moederdag-cadeautje, geniet van bijzonder straattheater om vervolgens na een heerlijk diner bij een van de lokale horeca-etablissementen de dag af te sluiten met een bezoek aan het muzikale spektakel ‘Jacob van Horne – de musical’!

Straattheater

Humoristisch, spannend en spectaculair: het straattheaterprogramma van het Waanzinnig Winkelweekend Weert heeft het allemaal in zich. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei staan tal van professionele acts op het programma en worden bezoekers tijdens het shoppen verrast door afwisselend entertainment.

Het programma bevat een gevarieerd aanbod van mooi, speciaal en humoristisch straattheater. De acts zijn verdeeld over de twee dagen van het evenement. Alle acts spelen elk twee-, drie- of viermaal, dus bezoekers hebben tijdens het winkelen uitgebreid de mogelijkheid te genieten van het entertainment.

Alle Waanzinnige Winkelacties en meer info over het programma vind je op www.winkelweekend.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie