Afsluitingen provinciale weg N275

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

In opdracht van de Provincie Limburg voert aannemer KWS Infra Eindhoven de komende weken asfaltonderhoud uit op de N275 tussen Weert en Nederweert.

Gedurende drie weekenden wordt de N275 (Ringbaan-Noord, Weert / Randweg Zuid, Nederweert) in drie verschillende fases afgesloten. Doordeweeks wordt er gewerkt aan de goten op de weg. Tijdens de werkzaamheden doordeweeks blijft de N275 via beide richtingen gedeeltelijk geopend.

Fase 1

Vanaf vrijdagavond 25 mei 21.00 uur (vanavond) t/m maandagochtend 28 mei is de N275 volledig afgesloten voor het verkeer ter hoogte van het viaduct over het kanaal, de Zuid-Willemsvaart bij Nederweert. Gedurende ditzelfde weekend worden tevens werkzaamheden uitgevoerd aan de N266 in combinatie met de Brugstraat. Deze werkzaamheden zijn recentelijk al van start gegaan.

Fase 2

Vanaf vrijdag 1 juni 21.00 uur is de noordelijke rijbaan, van Nederweert / Meijel richting Weert, volledig afgesloten voor alle verkeer. Deze afsluiting vindt plaats vanaf de kruising Marconilaan / Ringbaan-Noord (t.h.v. DAF garage) tot aan de kruising van Randweg Zuid met de N266, Aan Vijftien in Nederweert. Vanaf maandag 4 juni is de weg weer geopend.

Fase 3

Vanaf vrijdag 8 juni 21.00 uur is de zuidelijke rijbaan, van Weert richting Nederweert / Meijel, volledig afgesloten voor alle verkeer. Deze afsluiting vindt plaats vanaf de kruising Marconilaan / Ringbaan-Noord (t.h.v. DAF garage) tot aan de kruising van Randweg Zuid met de N266, Aan Vijftien in Nederweert. Vanaf maandagochtend 11 juni 6.00 uur is de weg weer geopend.

Bereikbaarheid

Om de bereikbaarheid van alle bedrijven en woningen te garanderen worden er per fase omleidingsroutes ingesteld. De aannemer verzoekt om deze omleidingsroutes te volgen om zo verkeershinder zo veel mogelijk te beperken. Kampershoek blijft bereikbaar via de Ringbaan-Oost in Weert.

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de KWS app. Daar staat alle informatie nogmaals vermeld en worden tussentijds foto’s geplaatst over de vorderingen.

App voor iOS: https://itunes.apple.com/us/app/kws-infra/id1302137167?mt=8

App voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.volkerwessels.kwsbouwapp

[nggallery id=’6504′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie