Donderdag 10 mei organiseert Schutterij Sint Job het jaarlijkse Donateurs- en zestalschieten. Donateurs kunnen mee schieten voor de eretitel Koning Donateurschieten.

Zestallen, bestaand uit vriendengroepen, families, bedrijven, kunnen schieten voor de titel Beste zestal voor het jaar 2018. Het evenement start om 14.00 uur en iedereen is welkom. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig.

Patroonfeest

Zaterdag 12 mei zullen, tijdens het jaarlijkse Patroonfeest, de nieuwe uniformen gepresenteerd worden. Tijdens de heilige mis zullen de uniformen ingezegend worden waarna omstreeks 11.30 uur de voltallige vereniging zich bij de ingang van de kerk presenteren.

Na deze presentatie zal een rondgang door de wijk volgen, eindigend bij het clubgebouw aan de Kaaskampweg 7. Aldaar zal de feestvergadering plaatsvinden waarbij de jubilarissen gehuldigd zullen worden. Om 14:00 uur zal het koningschieten starten. Bij het koningschieten is ook iedereen welkom.