De rechts-extremistische Nederlandse Volks-Unie (NVU) wil op zaterdag 16 juni een manifestatie organiseren. De manifestatie richt zich tegen de komst van asielzoekers in Nederland.

Volgens de NVU zijn ze meerdere keren gebeld door verontruste inwoners van Weert met de vraag of er niet iets gedaan kan worden aan het AZC in Weert. De NVU pleit naar eigen zegge al jaren om de grenzen van Nederland te sluiten en vluchtelingen in hun eigen regio op te vangen.

Omdat er recentelijk een aantal incidenten hebben plaatsgevonden op het AZC in Weert richt de NVU zich nu tot Weert. Zaterdag 16 juni zal men een manifest houden op het Stationsplein met als thema ‘verward’.

Het is nog onbekend of de gemeente Weert actie gaat ondernemen zoals in januari 2017 toen de Bond van wetsovertreders het voornemen had om een protestmars te organiseren.

9 REACTIES

 1. Maar nee Ruud, in weert is sinds de komst van die JOS iedereen welkom, gastvrij weert volgens een bepaald groepje mensen. (als het hun uitkomt) Of je nu een crimineel, illegaal, verslaafd bent of wat nog meer bent alles kan en mag zolang je maar allochtoon bent,

  (allochtoon Oud-Grieks letterlijk vertaald ‘van een ander land’ betekent, Zo definieert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een allochtoon als ‘een persoon van wie ten minste één ouder in het buitenland geboren is’.) Oei dat zijn er veel dan!!!!!

 2. Hoog tijd voor een gekozen opper-opper-Rogstèker die zijn oren laat hangen naar uitsluitend de belangen van de Weerter bevolking.

 3. Het is toch raar dat die kaalkopjes Weert uitgekozen hebben?
  Of zou het aan het fantastische beleid van ozze Jos liggen?

 4. En alweer moet ik het met jou eens zijn, zouden er in weert nog meer mensen rondlopen zoals wij? als ik de mensen die ik op straat spreek moet geloven wel. Helaas denken die mensen dat hun mening er niet toe doet (dat is ook wel zo volgens die brabander) maar dat wil niet zeggen dat men moet zwijgen. Zijn wij wel de enigen in weert dan zijn wij een minderheid en aangezien die jos daar een zwak voor heeft moeten we maar eens op de koffie gaan bij hem, wat jij? 🙂 (trouwens de redactie is weer goed aan het censureren, hoezo vrije menings- uiting)

 5. Hoogste tijd dat we weer een democratie worden en dat de pers los van politieke beïnvloeding haar mening en die van de burger kan geven zonder bang te hoeven zijn om te worden bestempeld en beschimpt als………………….

 6. Het mag van algemene bekendheid worden verondersteld dat een leider bij voorkeur de meest zwakke secondanten om zich heen heeft en dit om met zo weinig mogelijk tegenspraak te maken te krijgen. Een van de eerste lessen uit de managementleer.

 7. Ja dat wordt tijd maar zolang de gemeente geld pompt in dat kantoortje op de singel zal onze Sjoerd van Hoof de billen strak tegen elkaar moeten blijven knijpen. Onze JOS duld immers geen kritiek op zijn vrienden en vriendinnetjes. Of is het niet zo Sjoerd?

Comments are closed.