Platen & CD Beurs krijgt vervolg

Plaats een reactie

Al op jonge leeftijd zijn de heren achter Bullshit Music, Thijs Tullemans en Mark Janssen verslaafd geraakt aan het zwarte goud en de blinkende schijfjes. Na zelf al vele jaren platenbeurzen en platenzaken te hebben afgelopen, en natuurlijk het gemis van de Weerter platenzaak Stribos, vonden ze dat er voor de muziekverzamelaars van Weert en omgeving weer een ruim aanbod aan vinyl en cd’s beschikbaar moest komen.

Zo is het idee ontstaan om een Platen & CD Beurs te gaan organiseren in Weert! Na ruim tien maanden van onderzoek, voorbereidingen en netwerken was op zondag 10 december 2017 de eerste Weerter platen en cd beurs een feit.

Met meer dan 30 handelaren/verkopers uit Nederland, België en Duitsland werden er duizenden lp’s en cd’s op 130 meter tafels aangeboden. De weersomstandigheden waren niet ideaal want op het moment dat de eerste bezoekers binnen kwamen begon het hevig te sneeuwen. Ondanks deze barre omstandigheden kwamen er alsnog enkele honderden bezoekers om te neuzen door het uitgebreide aanbod.

Het DJ-duo de vinyl twins verzorgde de schitterende muzikale omlijsting van deze dag en kon rekenen op veel enthousiasme van zowel bezoekers als aanbieders mede daardoor waren de heren extra gemotiveerd voor het opzetten van een tweede editie.

Wederom zijn meer dan 30 nationale en internationale handelaren en verkopers aanwezig. Muziekliefhebbers, verzamelaars of nieuwsgierigen zijn op 10 juni vanaf 11.00 uur welkom in Buurthuis Moesel, Christinelaan 25 te Weert. De toegang is geheel gratis en de deuren sluiten om 16.30 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie