Bereikbaarheid stembureau Buurtcentrum Moesel

Woensdag 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Van 7.30 tot 21.00 uur kun je gaan stemmen. Rondom stembureau Buurtcentrum Moesel (Christinelaan 25 Weert) zijn werkzaamheden. De riolering wordt vervangen en er wordt gewerkt aan de herinrichting van Moesel. Houd daarom rekening met de bereikbaarheid van het stembureau. De gemeente adviseert om zoveel mogelijk te voet en met de fiets te komen, als dat kan.

Het stembureau is gewoon geopend, maar houd rekening met de bereikbaarheid door de werkzaamheden. Vanwege de werkzaamheden is er een tijdelijke parkeerplaats aangelegd. Deze is te bereiken via de Anna van Saksenstraat. Daarnaast is er, ondanks de werkzaamheden, een stoep waar voetgangers gebruik van kunnen maken.

Er zijn ook verkeersregelaars aanwezig om verkeer te begeleiden. Houd je aan het advies dat zij geven en volg de (loop)routes.

 De Christinelaan en de Bernhardlaan zijn afgesloten vanwege de werkzaamheden. Met de fiets is buurtcentrum Moesel bereikbaar via de Johanna van Stolbergstraat en de Johanna van Polanenstraat.

Omliggende stembureaus

Je kunt in ieder stembureau in de gemeente gaan stemmen. Andere stembureaus in de buurt zijn Wijkgebouw Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3), Brede School Moesel (Stadhouderslaan 21) en Sportpark Graswinkel (Fuutstraat 4). Voor een overzicht van alle stembureaus in de gemeente Weert, zie deze pagina.