Chauffeur ‘drenkeling’ meldt zich

Update – De politie is op zoek naar een belangrijke getuige die meer kan vertellen in verband met de drenkeling die eerder vandaag werd aangetroffen in de Zuid-Willemsvaart in Weert.

Men is nog op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige personenauto met een Nederlandse kentekenplaat, die op dinsdag 15 mei 2018, omstreeks 09.30 uur een 90 jarige vrouw heeft afgezet bij restaurant “De Sluis” te Weert. De vrouw droeg donkere kleding en was in het bezit van een rollator.

De politie komt graag in contact willen komen met deze getuige. Er is vastgesteld door de politie dat er geen sprake is van een strafbaar feit, zo benadrukt de politie via Facebook. Ben of ken jij deze getuige? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 en vermeld daarbij registratienummer 2018071664.

Updatevia Facebook.