Primera Wouters beste van Limburg

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 5 reacties 1 min. leestijd

Primera Wouters Weert is afgelopen week voor de 10e maal uitgeroepen tot het grootste verkooppunt van de Nederlandse Loterij van geheel Limburg. Hieronder vallen o.a. de Staatloterij, Lotto en Eurojackpot.

In 2017 werd via Primera in het winkelcentrum van Moesel bijna 1.000.000 euro aan prijzen gewonnen. In Nederland zijn ruim 8500 verkooppunten en hier eindigde Primera Wouters op de landelijke ranking op een knappe 12 plaats.

Dus als je ook kans wil maken op een leuke prijs, haal dan je loten bij Primera Wouters op het Oranjeplein 231 in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties