Pubquiz voor goed doel

Op vrijdag 25 mei 2018 organiseert Leo Club Weert, in samenwerking met Café Aod Bosseve, een Pubquiz waarbij de gehele opbrengt gedoneerd wordt aan het goede doel Rubicon Jeugdzorg. Wie weet de meeste antwoorden en wie heeft zijn of haar muziekkennis op orde? Komen jullie ook strijden tegen de andere teams? Meld je snel aan via onderstaand e-mailadres of ga langs bij Café Aod Bosseve.

Het goede doel

Rubicon Jeugdzorg helpt jeugdigen tot 23 jaar en diens opvoeders stap voor stap vooruit. Want soms heeft een jeugdige zoveel problemen bij het opgroeien dat hij hulp van buitenaf nodig heeft. De problemen kunnen thuis voorkomen, maar ook in de klas, op straat of bij vriendjes en vriendinnetjes thuis. Het zijn veelal problemen met opvoeding, ontwikkeling en gedrag. Samen met de jeugdige en de opvoeders zoekt Rubicon naar de vorm van hulp die iemand écht vooruit helpt.

Even alle informatie op een rijtje

Datum: vrijdag 25 mei 2018
Aanvangstijd: 19.30 – 20.00uur
Starttijd quiz: 20.00uur

Locatie: Café Aod Bosseve
Adres: Boshoverweg 33 te Weert

Deelnameprijs: €5,00 p.p.
Groep bestaat uit 1 t/m 5 personen

Aanmelden kan via [email protected] of in Café Aod Bosseve. Na aanmelding én betaling is je deelname gegarandeerd. Betaling uiterlijk 18 mei 2018 bij Café Aod Bosseve of de leden van Leo Club Weert. Meld je snel aan en beleef een te gekke avond vol leuke vragen en de beste muziek.