Update – (Foto’s) De fietsers en voetgangers mogen vrijdagochtend de spieren weer strekken en limbodansen bij de Stadsbrug. Er is een storing opgetreden bij de brug.

Zowel het verkeer over de weg als het vaarverkeer ondervindt hinder van de storing die volgens Rijkswaterstaat om 8.45 uur optrad. De slagbomen van de brug blijven omlaag en de brug gaat niet meer open of dicht. Uit de speakers van de brug klinkt: “Er is sprake van een langdurige storing”.

Het verkeer op de weg moet een andere route zoeken. Fietsers en voetgangers wagen een limbodansje en kruipen onder de slagbomen door. Het is nu wachten totdat de monteurs ter plaatse zijn en de storing kan worden verholpen.

Tweede storing

Het is overigens de tweede storing in korte tijd. Op 1 mei j.l. trad een soortgelijke storing op waarbij de slagbomen ook omlaag bleven.

Storing verholpen

De storing is inmiddels verholpen zo meldt Rijkswaterstaat.

1 REACTIE

  1. Ik zei gisteren nog tegen iemand dat de storingen zoals we toen hadden erg veel na elkaar na de reconstructie van de infra. Nu is er weer een.

    Maar zie ook dat bij het bewakingsgebied van de sluizen en bruggen regelmatig sluizen op storing vallen. Hoe dat kan geen idee. Sluis 15 is nu en dan het slachtoffer.
    Ook verderop sluis 5 en 6.

Comments are closed.