Verdachte goederen in loods

112 Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – (Foto’s/video) De gemeente Nederweert en de politie hebben vanmiddag een onaangekondigde controle uitgevoerd bij een bedrijfsverzamelgebouw aan de Dr. Poelsstraat in Nederweert-Eind.

Tijdens de controle stuitte men op een loods vol met verdachte goederen. Er werden attributen voor een hennepkwekerij aangetroffen (o.a. filters, lampen en stroomvoorzieningen) Ook werden er een 4-tal vaten met zoutzuur.

In een naastgelegen ruimte werd een grote IBC-container met een onbekende vloeistof aangetroffen. De politie heeft de spullen laten ruimen. Een Adviseur Gevaarlijke Stoffen doet metingen om te achterhalen welke vloeistoffen er zijn aangetroffen.

Naast attributen voor een hennepkwekerij stonden ook een motor, jetski, scooters en quad opgeslagen. De politie doet nader onderzoek naar de herkomst van de vervoersmiddelen. Of er iemand is aangehouden is nog onbekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/K7rBtoaru3k

[nggallery id=’6437′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie