Auto botst met scootmobiel

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag omstreeks 16.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Langpoort in Weert.

Op de voetgangersoversteek tussen de Stationsstraat en Langstraat waren een personenauto en een scootmobiel met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de scootmobiel kwam ten val en raakte lichtgewond aan zijn arm. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De bestuurder van de scootmobiel kon met een helpende hand weer opstaan. Hij is ter plaatse behandeld in de ambulance. De voertuigen raakten licht beschadigd en de verzekering zal verder zorgdragen voor de afhandeling.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie