Protein Chocolate teruggeroepen

Waarschuwingen Reageer 1 min. leestijd

MCO Health heeft besloten om een partij Garden of Life Organic Raw Protein Chocolate met batch nr. 7150-1C1 en vervaldatum 05-2019 van de Nederlandse markt te halen.

Het product bevat sporen van gluten. Mensen met een glutenintolerantie of coeliakie kunnen bij gebruik maag- en darmproblemen krijgen. Dit product is verkocht via de winkels van o.a. Holland&Barrett, Vitaminstore. Deze winkels hebben ook vestigingen in Weert. Het product is ook verkocht via webwinkels bodyenfitshop.nl, koopjesdrogisterij.nl en gardenoflife.nl.

Klanten die het product Garden of Life – Organic Raw Protein Chocolate hebben gekocht van batch nr. 7150-1C1 kunnen het product kosteloos retourneren naar onderstaande adres. In ruil daarvoor ontvangen ze een nieuw product uit een niet-beïnvloede batch of wordt het aankoopbedrag terugbetaald op hun bankrekening.
Stuur uw product alstublieft terug naar:
Garden of Life
Customer Service
Antwoordnummer 1648
1300 AW Almere

Lees de veiligheidswaarschuwing en instructies (PDF)

https://iwdg.nl/2lCwwtm

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie