Automobilisten weten zich geen raad

Algemeen Weert 13 reacties 2 min. leestijd

(Foto’s) Dit weekend worden er asfaltwerkzaamheden uitgevoerd aan de N275 (Ringbaan-Noord) tussen Weert en Nederweert. Dit betekent dat de weg van Weert naar Nederweert is afgesloten.

De werkzaamheden waren o.a. aangekondigd door middel van bebording. Toch komt de afsluiting voor veel mensen als een verrassing. Het verkeer rijdt zich vast en mensen van buiten Weert weten zich geen raad. Het gevolg: spookrijders en een verkeersregelaar die de volle laag krijgt van boze verkeersdeelnemers.

Obstakels

Het verkeer rijdt vervolgens Kampershoek op. Daar komen ze een slagboom tegen. Deze gaat na elk voertuig omlaag, maar dat wordt soms nipt opgemerkt. Dan komt het volgende obstakel. De navigatiesystemen verwijzen door naar de Helmondseweg, maar bij die uitgang van Kampershoek komt men een gesloten poort tegen die het bedrijventerrein in de avond en nacht afsluit. Vervolgens kan het verkeer weer omdraaien en die frustratie laat men niet onopgemerkt blijken. Met gevloek en piepende banden probeert men van het bedrijventerrein af te komen.

Dus. Dit weekend richting Nederweert? Check bijvoorbeeld even Google Maps voor je een ritje gaat inplannen. Nederweert kun je het beste bereiken via Biest > Helmondseweg, of via de A2 of via Laar. De werkzaamheden duren naar verwachting tot maandagochtend voordat de spits op gang komt.

[nggallery id=’6570′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
13 reacties