Crossmoor Charity Cup mega succes

Algemeen Uitgelicht Weert 1 reactie 2 min. leestijd

(Foto’s) Op vrijdag 8 juni 2018 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert voor het vijfde jaar op rij een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel Het Franciscus Hospice in Weert voor het bouwen van de zo gewenste Stilteruimte in hun prachtige tuin. Een ruimte waarin bewoners zich kunnen terugtrekken met hun dierbaren om emoties en gevoelens met elkaar te delen.

132 golfers speelden gedurende de dag een wedstrijd met aansluitend een compleet avondprogramma voor totaal 200 gasten met o.m. een loterij en veiling om daarmee een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren voor dit zo mooie goede doel. Niet alleen de deelnemers aan deze dag zorgden voor “het geld in het laadje”, maar ook de zeer grote groep van sponsoren die de Crossmoor Charity Cup een warm hart toedragen.

Kort na 21.00 uur kon voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup ten overstaan van de gasten bekend maken wat de opbrengst van deze dag was d.m.v. het uitreiken van een cheque met daarop het enorme bedrag van maar liefst € 93.594,60 aan Ine Verhaeg, voorzitter van de Stichting Eerbied voor het Leven waaronder het Franciscus Hospice valt. Onder luid applaus van de zeer blije maar ook tevens geëmotioneerde aanwezigen werd de cheque in ontvangst genomen.

Met dit bedrag kan de bouw van de Stilteruimte worden gestart en zal het Franciscus Hospice in Weert alle gewenste facilliteiten beschikbaar hebben om vele jaren een bijdetijdse laatste zorg te bieden aan terminale patiënten.

[nggallery id=’6571′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie