Meer dans tijdens Bantopa Party

Bantopa, wat betekent letterlijk: “laten we elkaar ontmoeten” vindt plaats op zondag 8 juli en start om 13.00uur. De organisatie heeft dit jaar de samenwerking gezocht met verschillende Weerter partijen als; Salsa Club Weert, Studio-45, Dansstudio Vibez en Dansschool Fresh.

Locatie

Net als andere jaren zal het evenement plaatsvinden op de Nieuwe Markt en is de toegang gratis. Mochten de weersvoorspellingen erg tegenvallen dan zal het evenement verplaatsen naar de Poort van Limburg.

Programma

Ook dit jaar is het weer gelukt een zeer gevarieerd programma neer te zetten en zal en nog meer gedanst kunnen worden. Een variatie van dans en muziek van bands als Extazz, Tyron Resample, Sound of Fakier en er zal nog een speciale artiest de avond komen afsluiten. De presentatie is in handen van Ricardo Ras.

Workshop

Bezoekers hebben aangegeven meer te willen dansen tijdens Bantopa en dat zal dit jaar zeker goed komen. De organisatie heeft dit jaar de samenwerking gezocht met Salsa Club Weert en zij werken graag mee. Salsa Club Weert zal ook een workshop geven in de middag, zodat iedereen gezellig mee kan doen. Ook zullen er vanuit Salsa Club Weert enkele dj’s ingezet worden om het muzikaal programma aan te vullen met Salsa, Bachata, Kizomba en Merengue.

Dansdemonstraties

Er zijn gedurende de dag verschillende dansdemonstraties te zien op de dansvloer van Dansstudio Vibez en Dansschool Fresh.

Bantopa markt

Verder zijn er verschillende eetstands waarbij je van vele culturen en smaken kunt genieten. De markt wordt dit jaar weer compleet gemaakt met enkele kleding stands. Voor de kinderen is er een springkussens, kun je suikerspinnen eten, ranja drinken, laten schminken en extensions of een tattoo laten zetten.

Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen volg je de Facebookpagina: https://www.facebook.com/bantopaparty/

Mocht je graag mee willen helpen tijdens Bantopa, dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected]