Brand in oude koeienstal

112 Brandweer Weert Dorpen Stramproy Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is vrijdag omstreeks 18.15 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand in Stramproy.

Bij een oude koeienstal aan de Grensweg was door nog onbekende oorzaak brand uit gebroken. Het betrof een stal die was omgebouwd tot verblijfsruimte. Bij de ombouw is destijds tempex gebruikt en dit materiaal had vlam gevat. Dit veroorzaakte in het begin van de brand de nodige rookontwikkeling.

Volgens een woordvoerder van de brandweer betrof het een kleine brand. De brandweer van Stramproy kwam met een tankautospuit ter plaatse. De brandweer van Weert kwam ter plaatse met een waterwagen. De brand was snel onder controle. Niemand raakte gewond bij de brand.

[nggallery id=’6655′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie