Spullen in tuin gaan in vlammen op

112 Brandweer Weert Weert 2 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag omstreeks 16.40 uur gealarmeerd voor een buitenbrand op de Overweertstraat in Weert.

In de tuin van een woning was brand uitgebroken. De brand werd opgemerkt door achterburen van de Magdalenastraat die vanuit hun tuin de vlammen omhoog zagen komen. De bewoner en buurtbewoners pakten de tuinslang en probeerden het vuur te doven. Ondertussen werd de brandweer gebeld.

In de tuin waar de brand woedde stonden tijdens het uitbreken van de brand tijdelijk spullen opgeslagen vanwege opruimwerkzaamheden. Het vuur sloeg over naar de houten schutting en dat zorgde voor de nodige rookontwikkeling. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar een groot deel van de opslag is in vlammen opgegaan.

De brandweer en politie hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

[nggallery id=’6656′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties