Nederweert – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 20.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Hoofstraat in Nederweert.

Ter hoogte van de kruising met de Kreijel (Budschop) waren een brommobiel en auto met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen reden op Hoofstraat. Volgens getuigen was de brommobiel na een bocht door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft gaan rijden. De bestuurder van de auto met aanhanger probeerde nog uit te wijken, maar kon een botsing niet voorkomen.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de brommobiel is ter plaatse in een ambulance behandeld en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

1 REACTIE

  1. Brommobielen zouden ook geweerd moeten worden. Voor het fietspad zijn ze te lomp, Voor 50+ wegen te traag.

Comments are closed.