De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanbrengen aan een deel van de Kraanweg, Klein Leuken, de Grotehegsteeg en de Neelenweg.

Waar nodig wordt ook het straatwerk langs het asfalt opnieuw bestraat. Voor het verkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op de gele borden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen.

Kraanweg en Klein Leuken (Leuken)

Op de Kraanweg en Klein Leuken wordt gewerkt van woensdag 27 juni tot en met vrijdag 13 juli. De Kraanweg is afgesloten tussen de Trumpertweg, de Leukerstraat en de Onze Lieve Vrouwehofweg. Naast het vervangen van de asfaltverharding, worden er aan beide zijden van de weg grasbetontegels aangebracht.

Daarnaast wordt van woensdag 27 juni en donderdag 28 juni de Kraanweg en Klein Leuken afgesloten tussen de Kraanheuvel, Middelstestraat en Tamboerstraat.

Grotehegsteeg (Tungelroy)
Op de Grotehegsteeg wordt gewerkt van woensdag 27 juni tot en met vrijdag 29 juni. Er wordt gewerkt vanaf de T-splitsing in de Grotehegsteeg tot het einde van de weg.

Neelenweg (Laar)
Op de Neelenweg wordt gewerkt van donderdag 28 juni tot en met vrijdag 29 juni. De Neelenweg is afgesloten tussen de Rakerstraat en de Heerweg.

Aanwonenden worden door de aannemer geïnformeerd over de werkzaamheden, zo meldt de gemeente Weert.