Cultureel Lint zoekt locaties

Tijdens Cultureel Lint verandert Weert in één grote culturele uitmarkt. Orkesten, koren, dansers en kunstenaars zorgen voor een geweldige sfeer, maar dan moeten ze natuurlijk wel een plek hebben om op te treden. Bewoners en winkeliers van de binnenstad kunnen meedoen door hun tuin, woonkamer, winkel of dakterras beschikbaar te stellen voor een optreden.

De organisatie van Cultureel Lint is nog op zoek naar een aantal bijzondere Weerter plekjes. Heb je een prachtige tuin, een woonkamer met piano, een wijnkelder of een andere mooie locatie en mag hier een fantastisch optreden plaatsvinden? Mail dan een omschrijving van de locatie naar [email protected].

Je zit uiteraard zelf op de eerste rang tijdens het optreden of concert! De zevende editie van Cultureel Lint vindt dit jaar plaats op zondag 23 september.

Zowel amateurs als professionals laten de hele middag hun kunsten aan het publiek zien. Er zijn optredens, presentaties, workshops, exposities, voorstellingen en lezingen. Die dag kunt u pas echt ervaren hoeveel cultureel aanbod Weert te bieden heeft. Voor de allereerste keer kan dat nu zelfs bij u thuis of in uw winkel.