Werkzaamheden komend weekend

Komend weekend worden op twee locaties in Weert werkzaamheden uitgevoerd. WML gaat werken aan de waterleiding in Weert-Zuid en Strukton Rail werkt aan een spoorwegovergang. Houdt rekening met omleidingen.

Maaseikerweg

Vanaf vrijdagmiddag 29 juni 15.00 uur tot en met zondag 1 juli wordt de Maaseikerweg vanaf de Nassaulaan tot aan de Moeselschansweg voor doorgaand verkeer afgesloten. WML werkt dan aan het vervangen van de waterleiding in dit gebied.

Het verkeer wordt omgeleid via de Irenelaan. Zodra de werkzaamheden gereed zijn, wordt de weg direct weer opengesteld voor verkeer.

Spoorwegovergang Breijbaan

In opdracht van ProRail voert Strukton Rail komend weekend onderhoud uit aan de spoorwegovergang aan de Breijbaan (achter de Kwantum / Leenbakker). Dat gebeurt in de nacht van zaterdag 30 juni op zondag 1 juli tussen 0:15 en 7:45 uur. Tijdens deze werkzaamheden is de spoorwegovergang afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.