Agenda en DoeBoek Just Young

Just Young is voor het vijfde jaar op rij uitgedeeld aan jongeren in Midden Limburg.

Just Young maakt boeken en agenda’s voor, door en over jongeren met allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de jeugd. Dit jaar met een kleurrijk DoeBoek voor groep 1 en 2 van het VO en de bekende schoolagenda voor groep 7/8 van de basisscholen. In totaal bereikt Just Young daarmee rond de 8000 kinderen. Beide uitingen worden voor de zomervakantie rondgebracht naar de scholen.

Donderdagochtend 28 juni werden het DoeBoek en de agenda officieel overhandigd aan burgemeester Heijmans van Weert en wethouder Geraats van Nederweert door Floor Schoenmakers en Emma Keuven. Dit gebeurde op het kantoor van EHS communications in het bijzijn van een aantal partijen die al jaren betrokken zijn bij deze uitgaven voor jongeren.

Een belangrijke influencer in Just Young is de inmiddels zeer populaire YouTuber Emma Keuven. Met haar YouTube kanaal heeft ze inmiddels 120.000 abonnees en op Instagram meer dan 80.000 volgers. In Just Young speelt zij een grote rol. De populariteit van Just Young steigt jaarlijks en daarom is het dit jaar voor het eerst ook in meerdere plaatsen uitgegeven waaronder Weert, Nederweert, Leudal, Roermond, Roggel, Stramproy, Tungelroy en Budel.
[nggallery id=’6647′]