Update 22.35u – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mogelijke ontvoering in de omgeving van de Thornstraat in Weert. De kortstondige ontvoering begon op de Maastrichtstraat, een zijstraat van de Thornstaat.

Woensdagavond was een meisje aan het buiten spelen toen ze door een man in een kleine witte auto werd gevraagd om mee te gaan. Dat weigerde waarna ze volgens direct betrokkenen in de auto werd geduwd.

Het 6-jarige meisje bleef maar gillen waarna het duo het meisje in de omgeving van Het Kwadrant uit de auto heeft gezet. Ze is vervolgens naar huis kunnen rennen waarna de ouders de politie hebben ingeschakeld.

Onderzoek

De politie heeft donderdag een buurtonderzoek ingesteld en camerabeelden bekeken. Ben jij zelf getuige geweest van de ontvoering op de Thornstraat, neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844.

Update

Uit nader onderzoek blijkt dat de ontvoering begon op de Maastrichtstraat, een zijstraat van de Thornstraat. Een oudere man op een fiets en een vrouwelijke bestuurder van een oud model Ford Ka zouden volgens de getuige de witte auto kunnen hebben zien rijden op de Nedermaaslaan. Het gaat om een witte auto, een kleiner, nieuw model auto, gelijkend op of zijnde een witte Volkswagen Golf met led-verlichting aan de voorzijde. Het incident zou volgens de politie rond 18.00 uur hebben plaatsgevonden.