De organisatie van Bantopa heeft het voor elkaar gekregen om op 8 juli aanstaande de internationaal bekende latin zanger Rolf Sanchez naar Weert te halen.

Rolf Sanchez, met een Nederlandse vader en een Dominicaanse moeder, is geboren in Nederland (Ede) maar woont tegenwoordig in Miami. Hij werd in Nederland bekend door het programma X-Factor en tekende vervolgens bij Sony, werkte met producers van o.a. Marc Anthony en Pittbull en scoorde in de VS hit na hit. Hij heeft optredens op zijn naam staan in Ahoy, Ziggo Dome, Heineken Music Hall maar ook op de Latin Awards in Miami en Orlando.

Rolf Sanchez zingt salsa met een stem die Marc Anthony evenaart. Een groot talent komt dus naar Weert. Kom dus genieten op zondag 8 juli tijdens Bantopa 2018. Entree is gratis.

Clip Rolf Sanchez via Youtube

https://youtu.be/GhVeS76UtP4