Stadstriathlon in beeld

(Foto’s) Weert staat dit weekend in het teken van de Rabobank Stadstriathlon. Zaterdag was het de beurt aan de (semi-)recreanten.

Er werd gestart met de diverse NTB Divisiewedstrijden. Tijdens deze Divisiewedstrijden gingen vele triathlonteams de competitie met elkaar aan om het beste team van Nederland te worden. Zaterdagmiddag was het tijd voor de recreant. Honderden recreatieve triathleten vanuit o.a. Nederland, België, Duitsland en nog vele andere, startten aan de sprint of kwart.

Eerbetoon

Dit jaar bracht de politie van Weert een eerbetoon aan hun overleden collega Rob. Met de deelname, dat werd op sportieve wijze werd ondersteund door drie wethouders van Weert, steunen ze het onderzoek naar hersentumoren.

Zondag

Zondag is de laatste dag van de Rabobank Stadstriathlon. Dan staat de middag in het teken van de professionele triathleet. Je kan het live volgen via de livestream op https://stadstriathlonweert.nl/. Natuurlijk kun je het ook zelf beleven als toeschouwer. Je bent van harte welkom op het Bassin en bij Het Blauwe Meertje (rijden / fietsen via Diesterbaan).

Bekijk een sfeerimpressie van de zaterdag.
[nggallery id=’6578′]