Budel – In de periode van maandag 18 juni t/m vrijdag 22 juni wordt asfaltonderhoud verricht aan de volgende wegen en voetpaden:

Begraafplaats Budel

Op de begraafplaats van Budel aan de Klein – Schoterstraat wordt asfaltonderhoud verricht aan de parkeerplaats en het hoofdpad naar de afscheidsruimte. Tijdens de werkzaamheden blijft de begraafplaats buiten het werkgebied van de werkzaamheden bereikbaar voor bezoek.

Keunenhoek

Op de Keunenhoek, gedeelte tussen de Maarheezerweg en zijstraat Keunenhoek richting BrabantWater in Budel wordt een nieuwe deklaag aangebracht. Het verkeer wordt met bebordingen geregeld.

Randweg – Oost

Aan de Randweg – Oost, het rijbaangedeelte tussen de Meemortel en de Bosch, wordt asfaltonderhoud uitgevoerd. Het asfaltonderhoud wordt uitgevoerd aan de rijstrook van de Meemortel richting de Nieuwedijk. Het verkeer wordt ter plaatse geregeld met verkeerregelaar, bebordingen en verkeerslichten.

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.