Zwem4daagse zonnig van start

Plaats een reactie

(Foto’s) Maandag is de Zwem4Daagse van start gegaan. Zo’n 600 mensen springen de komende dagen elke dag in het buitenbad van zwembad de IJzeren Man om meters te maken.

De Zwem4daagse in Weert wordt georganiseerd door zwembad de IJzeren Man in samenwerking met de Reddingsbrigade Weert, ZPC De Rog, De IJsberen en de Koelekopkes. De deelnemers zwemmen 4 dagen een afstand van 250m of 500m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen.

Gisteren vond de feestelijke opening plaats. Vanavond staat er een stormbaan voor de kinderen. Voor de verkoeling is er op woensdag ‘ijsje dag’. Op donderdag is het Weerter Kampioenschap bommetje maken, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Op vrijdag zal de zwemvierdaagse muzikaal worden afgesloten en zullen de medailles en oorkondes worden uitgereikt. Daarnaast krijgen alle deelnemers op vrijdag toegang tot het binnenbad, waar om 19:00 uur het Zwemvierdaagse discofeest losbarst.

Wil jij je alsnog aanmelden? Dan is dat alleen vandaag nog mogelijk.

[nggallery id=’6641′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie