Eerbetoon politie aan Rob Clement

Human interest Reageer 2 min. leestijd

Weertenaar en politie-agent Rob Clement (51) overleed in februari 2017 ten gevolge van een kwaadaardige hersentumor.

Naast politie-agent was Rob jarenlang een verdienstelijk lid van Triathlon Vereniging Weert en werd zelfs triatlonkampioen van de vereniging. Als eerbetoon aan hem namen een aantal sportieve collega’s van de politie deel aal de Stadstriathlon Weert 2018. Zijn kregen daarbij ondersteuning van een aantal oud collega’s en het wethoudersteam van de gemeente Weert.

Vandaag werd het eindbedrag bekend gemaakt dat is opgehaald tijdens dit sportieve eerbetoon. Ze wisten maar liefst 1560 euro op te halen met deze sportieve inzet.

Geld voor onderzoek naar hersentumoren

Rob’s vrouw Léanne en kinderen Sita, Nori en Jint houden Rob’s naam levend en geven betekenis aan de oneerlijke strijd die hij voerde. Samen met vrienden, collega’s en zelfs de behandelend arts van Rob nam het gezin dit jaar deel aan Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Voor de politie in Weert was het niet mogelijk om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes tocht, maar ze wilden het onderzoek in strijd tegen hersentumoren graag steunen. Daarom namen ze deel aan de stadstriathlon in Weert.

Het ingezamelde geld komt ten goede aan het hersenkankeronderzoek, van het artsenteam in het Maastricht UMC+.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie