TriTeam Tripel Hop uit Weert pakt hoogste podium tijdens Roermond City Triathlon

Afgelopen weekend heeft het TriTeam Tripel Hop uit Weert de Roermond City Triathlon weten te winnen. Met deze overwinning hebben ze zich als Weerter team verzekerd van promotie naar de landelijke 2e Divisie van de triathlonsport.

Het team, bestaande uit de ‘Wieërter jong’ Tim Jacobs, Dennis Jansen, Jelmer de Groot, Milos van Moorsel, John Geelen en Stefan Halfers, maakte dit jaar voor het eerst hun entree in de competitie en hebben na meerdere podiumplaatsen de felbegeerde promotie weten te bemachtigen. Dit jaar werd het team eerste tijdens de Team Relay (350 meter zwemmen, 7 kilometer fietsen en 2 kilometer lopen) in Roermond. Dit met de eindtijd 1:50:36 op de klok.

Dankzij de steun van lokale sponsoren zoals HEMA Weert/Nederweert en Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord, leggen ze de nadruk op het plezier en de passie die ze in de sport beleven. Dit seizoen hebben ze indrukwekkende prestaties geleverd in wedstrijden in hun eigen Weert, evenals in Hellevoetsluis, Wijchen, Waalwijk en Roermond, waar ze mooie ereplaatsen hebben behaald.