Fiets4daagse De Peel van start gegaan

(Foto’s) Vandaag is de Fiets4daagse De Peel van start gegaan. Ook dit jaar konden deelnemers starten bij het complex van Wilhelmina ’08 op Drakesteyn in Weert.

Aan animo geen gebrek. Tientallen deelnemers, jong en oud, verschenen aan de start om de komende dagen door de natuurrijke omgeving te fietsen. Omdat de schoolvakantie zijn begonnen was er ook jeugd aanwezig om samen met de ouders of opa en oma mee te fietsen. De fietsers konden kiezen uit routes van 30, 45 of 60 kilometer.

Vandaag kon de jas of het vest nog aan. Het was bewolkt en relatief fris tijdens de start, maar daar zal de komende dagen verandering in gaan komen. Naar verwachting zullen de deelnemers donderdag en vrijdag de zon weer gaan zien. Dan zal ook de temperatuur weer stijgen en wordt een echte zomerse Fiets4daagse.