Man slaat ingangen aan diggelen

112 Opmerkelijk Uitgelicht 1 reactie 1 min. leestijd

Update – (Foto’s/video) De politie heeft zondag een onderzoek ingesteld vanwege een zware vernieling bij Cwartier (het oude stadhuis) aan de Beekstraat.

Volgens getuigen sloeg de man met de hamer rond 11.15 uur toe. Met alle geweld sloeg hij de glazen schuifdeuren en ramen van de ingangen aan diggelen. Vrijwel geen enkele glazen deur is bespaard gebleven. De deuren van zowel de ingang aan de Beekstraat als de ingang aan het Oud Gasthuisplein zijn vernield.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en een verdachte op het oog. Ook is er een sporenonderzoek gedaan om bewijsmateriaal veilig te stellen. Daaruit zal later moeten blijken wat het motief van de man is geweest.

Cwartier is momenteel afgesloten. Het glas zal eerst moeten worden opgeruimd voordat mensen het pand weer veilig kunnen betreden. De ingangen liggen nog bezaaid met duizenden stukjes glas.

Update: Dezelfde dag heeft de verdachte zich gemeld op het politiebureau. De zaak wordt nu verder afgehandeld, zo meldt de politie Weert via Facebook.

Video via Youtube

https://youtu.be/2ckQbh1EqcU

[nggallery id=’6756′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie