Natuurbrand in chicane Geuzendijk

112 Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer van Budel en Weert zijn vrijdag omstreeks 14.00 uur gealarmeerd voor een natuurbrand op de Geuzendijk in Weert.

In de bekende chicane, net voor de grens bij Budel, was een natuurbrand ontstaan. Volgens een woordvoerder van de brandweer betrof het een kleine beginnende brand. Alerte omstanders hebben snel gebeld waarmee erger is voorkomen.

De toegesnelde brandweer had de brand snel onder controle. De politie was ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. De oorzaak van de brand is onduidelijk, maar natuurbranden zijn vrijwel altijd het gevolg van menselijk handelen (op blikseminslag na). Denk bijvoorbeeld aan een weggegooide sigaret of stuk glaswerk.

[nggallery id=’6741′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie