Medio augustus opent er een nieuw eetcafé in de Beekstraat 87. Dit pand, tegenover IJzerhandel Gruythuysen, heeft langdurig leeg gestaan.

De uitbaters van het nieuwe eetcafé zijn Miranda Dörenberg en Richard van Dijk, ook bekend van Muziekcafé Oranje in de Maastraat. Het eetcafé krijgt een grote playroom waar men kan poolen en darten, ook komt er een whiskeybar waarbij proeverijen worden georganiseerd. Verder kun je er gaan genieten van wijnarrangementen met speciale kleine gerechten en komt een Brand Bier proeflokaal.

De sfeer is intiem wat versterkt wordt door het interieur en de muziekstijl is Classic Rock, Folk & Blues. Ook er zal regelmatig akoestische live muziek te horen zijn. Een mooie klassieke Bar… Richard’s Bar.

Meer informatie en foto’s van de verbouwing kun je bekijken via: https://www.facebook.com/Richards-Bar-201273377172394/.