Zeskamp Moesel in beeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De Zeskamp van Moesel staat altijd garant voor een hoop lol en plezier. Dat was zaterdag niet anders.

De deelnemende teams gingen op sportieve wijze de strijd met elkaar aan. En dan met spellen waarvan je vooraf al kan zien dat iemand de mist in zal gaan. Het was dan ook continu lachen, gieren, bullen op de velden van MMC Weert. En zijn het niet de deelnemers, dan weten de sprekers nog altijd de lachers op hun hand te krijgen.

Het zomerse weer zorgde voor extra plezier, want vooral de spellen met water waren erg in trek. De organisatie had ook gezorgd dat er genoeg te drinken was en natuurlijk mocht de ijskraam niet ontbreken. Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’6663′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie